Αρχική
Η ένωσή μας
Σωματεία
Πρωταθλήματα
Πρωταθλητές
Προκηρύξεις - Νόμοι
Διοργανώσεις
Κλιμάκια
ΣΥΔΠΕΚ
Σύνδεσμοι
Gallery
Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

 
Αρχική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 8/3/2008 Εκτύπωση E-mail
11.03.08

Στο "Πρωταθλήματα" μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων της β΄φάσης ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και τη βαθμολογία των ομάδων σε κάθε πρωτάθλημα.

 
FINAL 4 ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Εκτύπωση E-mail
05.03.08

Αύριο Πέμπτη 6/3/2008 ξεκινάει το final four του Κυπέλλου Γυναικών της Ε.Ο.ΠΕ στην Ιεράπετρα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ 8/ 3/2008 Εκτύπωση E-mail
05.03.08

Δείτε το πρόγραμμα και τους ορισμένους σε κάθε αγώνα Διαιτητές. Την Κυριακή 9/3/2008 δεν θα διεξαχθούν αγώνες λόγω των Απόκρεων.

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Εκτύπωση E-mail
05.03.08

dsc00404Με μεγάλη επιτυχία και με θετικά αποτελέσματα έληξε η χθεσινή συνάντηση του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ κου Μπελιγράτη Θανάση, των Ομοσπονδιακών Προπονητών κου Λεώνη και κου Νικολάκη και του Τεχνικού Συντονισμού Ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ κου Μπακοδήμου με τους εκπροσώπους του αθλήματος στο νησί μας.

Στη συνάντηση παρεβρέθησαν, εκτός απο το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Κ (το οποίο διοργάνωσε τη συνάντηση), διαιτητές και εκπροσώποι και προπονητές απο σχεδόν όλα τα σωματεία της Κρήτης.

Ο κος Μπελιγράτης αναφέρθηκε στην σημαντική ανάπτυξη της Κρήτης που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια, μνημονεύοντας την προσπάθεια και  των δύο Προέδρων που πέρασαν απο την Ένωση και που χτες δεν βρισκόταν εκεί, των αειμνήστων, Καπαρουνάκη Βαγγέλη (Ε.Σ.ΠΕ.Κ) και Αλεξανδράκη Αντώνη (Τ.Ε) και που συνεχίζεται με πολύ όρεξη απο το νέο Δ.Σ.  υπο την προεδρία του κου Κωστή Ψαρουδάκη ο οποίος είναι μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ, δίνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα στην Ε.Ο.ΠΕ. για την Κρήτη. Στη συνέχεια έγινε μια πολύ επικοδομητική διαλογική συζήτηση με τους φορείς των σωματείων σχετικά με όλα τα θέματα που αφορούν στο βόλεϊ της Κρήτης,

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές  ανέπτυξαν το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ε.Ο.ΠΕ και πως αυτό μπορεί να επιτύχει με τη δουλειά και την προσπάθεια όλων προκειμένου να αξιοποιηθούν όλα τα ταλέντα στην Ελλάδα. Αναφέρθηκαν επίσης και στην προσφορά της Κρήτης στο άθλημα αφού έχει δώσει, κι όπως φαίνεται θα συνεχίσει να δίνει, σημαντικούς αθλητές/τριες στις Εθνικές μας Ομάδες.

 
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ Εκτύπωση E-mail
04.03.08

Στο "ΚΛΙΜΑΚΙΑ" (αριστερά) μπορείτε να δείτε τα παιδιά που έχουν επιλεγεί απο τον Π.Ο.Π.Κ κο Νικάκη Νεκτάριο για τις προπονήσεις που θα θα γίνουν σήμερα στο Κλ.Πατελών (ΔΑΠΚΗ) υπο την εποπτεία του προπονητή Εθνικής Ανδρών κου Λεώνη και της Εθνικής Γυναικών κου Νικολάκη.

 
Β΄φάση ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Εκτύπωση E-mail
04.03.08

Στο "Πρωταθλήματα", μπορείτε να δείτε τις αγωνιστικές της β΄φάσης του πρωταθλήματος ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

 
ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Εκτύπωση E-mail
03.03.08

Η συνάντηση των εκπροσώπων όλων των σωματείων μελών της Ε.Σ.ΠΕ.Κ. με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Μπελιγράτη Θανάση, τον Τεχνικό Συντονιστή της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Μπακοδήμο Περικλή,τον προπονητή της Εθνικής  ομάδας  Ανδρών κ. Λεώνη και της Εθνικής Γυναικών κ. Νικολάκη, καθώς και με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Κρήτης κ. Νικάκη Νεκτάριο θα γίνει την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 19:30 στο Ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ στο Ηράκλειο.

 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ 2-3-/ 3/2008 Εκτύπωση E-mail
03.03.08

Στο "Πρωταθλήματα", μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων και τη βαθμολογία των ομάδων σε κάθε πρωτάθλημα.

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Εκτύπωση E-mail
28.02.08

Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ καλεί τους εκπροσώπους όλων των σωματείων μελών της (παραγόντες- προπονητές), σε συνάντηση όπου θα παρευρίσκονται ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ κος Θανάσης Μπελιγράτης, ο Τεχνικός Συντονιστής της Ε.Ο.ΠΕ κος Περικλής Μπακοδήμος, ο Προπονητής της Εθνικής Ανδρών κος Αλέκος Λεώνης, ο Προπονητής της Εθνικής Γυναικών κος Γιάννης Νικολάκης και ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Κρήτης κος Νικάκης Νεκτάριος, για μία ανοικτή συζήτηση με θέματα που αφορούν στο βόλεϊ της Κρήτης αλλά και γενικότερα.

Η συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 19:30 στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Κ., οδός Κίμωνος 4, στο Ηράκλειο.

 
ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΩΝ- ΓΥΝΑΙΚΩΝ Εκτύπωση E-mail
28.02.08
Στα "Πρωταθλήματα" μπορείτε να δείτε τις κληρώσεις της β΄φάσης των πρωταθλημάτων Παίδων και Γυναικών.
 
<< Αρχική < Προηγ. 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1597 - 1610 από 1677
© 2019 ΕΣΠΕΚ

Design by magnetism.gr

 
Πως σας φαίνεται το καινούργιο μας site;
 
Σωματεία
Επισκέψεις:557092