Αρχική
Η ένωσή μας
Σωματεία
Πρωταθλήματα
Πρωταθλητές
Προκηρύξεις - Νόμοι
Διοργανώσεις
Κλιμάκια
ΣΥΔΠΕΚ
Σύνδεσμοι
Gallery
Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

 
Ο Ο.Φ.Η Κυπελλούχος Κρήτης 2018-2019!!! Εκτύπωση E-mail

kypellouxos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Ο.Φ.Ηρακλείου κατέκτησε το Κύπελλο Κρήτης Ανδρών "Κ.Ψαρουδάκης" κερδίζοντας στον Τελικό Αγώνα την ομάδα της ΓΕΗ με σετ 3-0.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης η ΕΣΠΕΚ απένημε πλακέτες τιμής ένεκεν στην οικογένεια και τη σύντροφο του Κ. Ψαρουδάκη, στον ΣΥΔΠΕΚ για την αφιλοκερδή συμμέτοχή του στους αγώνες, και στις ομάδες που συμμετείχαν στο Κύπελλο.

O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΚ

συγχαίρουν τον Ο.Φ.Η για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ανδρών

και  ευχαριστούν θερμά,  την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κα Λιονή Μαίρη, τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κο Μαρινάκη Γιώργο, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κα Καζάκου Ελένη, τον εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Δ. Ρεθύμνου κο Λαχνιδάκη, τον Περιφεριεακό Σύμβουλο Ρεθύμνου κο Δανδουλάκη, τον Πρόεδρο του ΣΥΔΠΕΚ κο Καρπουζά, τον Πρόεδρο της Ε.Δ κο Κοκοτσάκη Βασίλη που τίμησαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους.

Ευχαριστούν  επίσης την Περιφέρεια Κρήτης/ Περ. Ενότητα Ρεθύμνου για τη σημαντική συμβολή της στη διοργάνωση, το ΣΥΔΠΕΚ για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης, το σώμα των Καλών Σαμαρειτών για την παρουσία τους στον αγώνα, την Διοίκηση και το προσωπικό του Κλ. Ρεθύμνου,  καθώς και όλο το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και χειροκρότησε τις ομάδες του τελικού.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
© 2019 ΕΣΠΕΚ

Design by magnetism.gr

 
Πως σας φαίνεται το καινούργιο μας site;
 
Σωματεία
Επισκέψεις:648260