Αρχική
Η ένωσή μας
Σωματεία
Πρωταθλήματα
Πρωταθλητές
Προκηρύξεις - Νόμοι
Διοργανώσεις
Κλιμάκια
ΣΥΔΠΕΚ
Σύνδεσμοι
Gallery
Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

 
Αρχική arrow Αρχική arrow Τουρνουά mini volley
Τουρνουά mini volley Εκτύπωση E-mail

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα περιφερειακά επίσημα τουρνουά mini volley της Ε.Σ.ΠΕ.Κ, στο γήπεδο των Αρχανών (18/5), στο γήπεδο του Κλαδισού (19/5), στο Κλ.Μοιρών (02/06), στο Κλ. Λίντο (08/6), στο Κλ. Χερσονήσου (9/6), στο Κλ. ΒΑΚ (9/6), στο Κλ. Ακρωτηρίου (8-9/6) στα οποία συμμετείχαν πάνω απο 500 αγόρια και κορίτσια Α-Β-Γ-Δ-Ε-ΣΤ Δημοτικού.

Η ΕΣΠΕΚ ευχαριστεί ιδιέταιρα, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, την ΚΕΔΧ, τα σωματεία ΑΟ ΓΙΟΥΧΤΑΣ, ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ, ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΑΟΧ, ΟΦΗ, ΑΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ (συνδιοργανωτές), τους Περιφερειακούς και Ομοσπονδιακούς Προπονητές μας κους Μανωλάκη Μανώλη, Νικητάκη Νικήτα, και Διαμαντάκη Χρήστο, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για τη διοργάνωση και διεξαγωγή των τουρνουά.

Ευχαριστεί τους προπονητές όλων των σωματείων για την άψογη συνεργασία τους, τους μικρούς μας αθλητές/τριες για τη συμμετοχή τους και το ήθος που επέδειξαν στους αγώνες καθώς και όλο το φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στα γήπεδα και χεροκρότησε την προσπάθεια τους.

Η λήξη των επίσημων τουρνουά mini volley, θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουνίου, στο Κλ. Ρεθύμνου όπου θα διεξαχθεί το Παγκρήτιο Τουρνουά mini volley με τη συμμετοχή ομάδων απο όλη την Κρήτη!

Φωτογραφίες τουρνουά

mini_agoria

 

 

 

 

 

 

 

mini_agoria_bak

 

 

 

 

 

 

 

mini_arxanes

 

 

 

 

 

 

 

 

mini_arxanes2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mini_irakl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mini_lindo2

 

 

 

 

 

 

 

 

mini_xersonisos3

 

 

 

 

 

 

 

moires2

 
< Προηγ.   Επόμ. >
© 2019 ΕΣΠΕΚ

Design by magnetism.gr

 
Πως σας φαίνεται το καινούργιο μας site;
 
Σωματεία
Επισκέψεις:645322