Αρχική
Η ένωσή μας
Σωματεία
Πρωταθλήματα
Πρωταθλητές
Προκηρύξεις - Νόμοι
Διοργανώσεις
Κλιμάκια
ΣΥΔΠΕΚ
Σύνδεσμοι
Gallery

 
Αρχική arrow Αρχική arrow ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ REGIONAL JUNIORS U17-U19
ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ REGIONAL JUNIORS U17-U19 Εκτύπωση E-mail

Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ διοργανώνουν το τελικό τουρνουά των Regional Juniors U17 και  U19 στις 13-14 και 20-21 Ιουλίου αντίστοιχα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις beach volley "AKTH" στον Καρτερό στο Ηράκλειο, απο τα οποία θα προκύψουν οι πρωταθλήτριες ομάδες Κρήτης κάθε κατηγορίας που θα μας εκπροσωπήσουν στα Final Juniors της ΕΟΠΕ.

Στα τουρνουά θα συμμετέχουν οι 12 ομάδες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στα Περιφερειακά τουρνουά που έγιναν σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Οι ομάδες θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τελικό τουρνουά στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε εως και την Τρίτη 09/07 για το Μ-W U17 και εως την Τρίτη 16/07 για το M-W U19.

Σε περίπτωση που κάποια απο τις 12 ομάδες δεν δηλώσει συμμετοχή, τη θέση της θα πάρει η αμέσως επόμενη ομάδα σε βαθμολογία.

Στα τουρνουά ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ θα παρέχει ιματισμό, με τον οποίο οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να αγωνιστούν σε όλους τους αγώνες του τουρνουά.

xls ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2019

doc ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ

 
< Προηγ.   Επόμ. >
© 2021 ΕΣΠΕΚ

Design by magnetism.gr

 
Πως σας φαίνεται το καινούργιο μας site;
 
Σωματεία
Επισκέψεις:753574