Αρχική
Η ένωσή μας
Σωματεία
Πρωταθλήματα
Πρωταθλητές
Προκηρύξεις - Νόμοι
Διοργανώσεις
Κλιμάκια
ΣΥΔΠΕΚ
Σύνδεσμοι
Gallery

 
Αρχική arrow Αρχική arrow ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Εκτύπωση E-mail

Με την απόφαση της ΕΟΠΕ της 25ης Μαίου, δόθηκε οριστικά τέρμα στην αγωνιστική δράση των Εθνικών κατηγοριών στις οποίες η Περιφέρεια μας συμμετείχε με 5 ομάδες. Όλες οι ομάδες που μας εκπροσώπησαν, απέδειξαν τις δυνατότητες και τις αρετές  τους εντός των αγωνιστικών χώρων και κατάφεραν να διατηρηθούν στην κατηγορία όπου αγωνίστηκαν.

Στο ταξίδι τους αυτό, είχαν δίπλα τους, στήριγμα γερό την ακτοπλοϊκή εταιρεία MINOAN LINES , που με μεγάλη ευαισθησία χορήγησε τις μετακινήσεις τους με τα πολυτελή πλοία της απο και προς των Πειραιά, για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Αν και η χρονιά διακόπηκε πριν την κανονική λήξη της και δεν ολοκληρώθηκε, λόγω της πανδημίας που προέκυψε, η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία Minoan Lines για την μεγάλη προσφορά της στην προσπάθεια των Κρητικών Σωματείων βόλεϊ που αγωνίστηκαν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στα πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγοριών της ΕΟΠΕ, ελαφρύνοντας τα μέσω αυτής της χορηγίας απο ένα δυσβάσταχτο για αυτά οικονομικό βάρος.

Ελπίζουμε η άριστη συνεργασία μας να συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο η οποία λόγω της κατάστασης που όλοι βιώνουμε λόγω του covid 19, αν και ευχόμαστε να ξικινήσει κανονικά και χωρίς προβλήματα  γνωρίζουμε ότι θα είναι μια δύσκολη περίοδος για όλα τα σωματεία όλων των αθλημάτων εως ότου μπορέσουν να μπούν όλα σε μια κανονικότητα.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
© 2021 ΕΣΠΕΚ

Design by magnetism.gr

 
Πως σας φαίνεται το καινούργιο μας site;
 
Σωματεία
Επισκέψεις:753760