Αρχική
Η ένωσή μας
Σωματεία
Πρωταθλήματα
Πρωταθλητές
Προκηρύξεις - Νόμοι
Διοργανώσεις
Κλιμάκια
ΣΥΔΠΕΚ
Σύνδεσμοι
Gallery

 
Αρχική arrow Αρχική arrow Τα αγόρια της ΕΣΠΕΚ στο Διακλιμακιακό
Τα αγόρια της ΕΣΠΕΚ στο Διακλιμακιακό Εκτύπωση E-mail

Τρείς αθλητές απο την Κρήτη γενημ κατα έτη 2005-2006 συμπεριλαμβάνονται στις επιλογές των Εθνικών Προπονητών για το διακλιμακιακό της Ε.Ο.ΠΕ

  • ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΓΕΗ)
  • ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΓΕΗ)
  • ΤΣΙΓΚΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ (ΣΦΠΧ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

είχε/αν συμπεριληφθεί στην διαδικασία τελικής επιλογής και αξιολόγησης (διακλιμακιακό) η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2020.

Δυστυχώς η κατάσταση λόγω της πανδημίας δεν επέτρεψε την διεξαγωγή του και σαν Ομοσπονδία θέσαμε πάνω από όλα την υγεία των αθλητών και αθλητριών μας.

Η διαδικασία όμως θα συνεχιστεί με ατομικές ή ομαδικές προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται από τους κατά τόπους  Αποσπασμένους Ομοσπονδιακούς  Προπονητές, τους ΠΟΠ ή ακόμη και τους προπονητές των σωματείων, όπου δεν υπάρχουν οι παραπάνω.

Το πρόγραμμα θα είναι απόλυτα καθοδηγούμενο από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ομάδας Παμπαίδων κ Παναγιώτη Λακασά και τους υπόλοιπους Ομοσπονδιακούς προπονητές, οι  δε προπονήσεις θα βιντεοσκοπούνται  και  θα αποστέλλονται στους ομοσπονδιακούς πέραν βέβαια από τις κατά τόπους επισκέψεις τους  για την καλύτερη παρακολούθηση των αθλητών.

Πρόθεση μας είναι  οι αθλητές και αθλήτριες να βελτιωθούν ώστε να είναι έτοιμοι/ες σε πρώτη φάση τον Δεκέμβριο λόγω της πιθανής διεξαγωγής Βαλκανικού πρωταθλήματος,  σε δεύτερη φάση τον Απρίλιο για προκριματικά Ευρωπαϊκού και σε τρίτη φάση το καλοκαίρι με Βαλκανικά η και πιθανώς Τελικά Ευρωπαϊκού η και για όποια συγκεντρωτική προετοιμασία αν βέβαια το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω πανδημίας.

Κατανοείτε ότι η διαδικασία είναι προς όφελος των αθλητών και δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με τους σκοπούς του σωματείου.

Ελπίζουμε στην συνεργασία σας και σας βεβαιώνουμε ότι  οι προπονήσεις  δεν θα συμπίπτουν με τυχόν αγωνιστικές υποχρεώσεις των σωματείων σας.

Κατανοητό είναι επίσης ότι ο αθλητής που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν συμμετάσχει στην παραπάνω διαδικασία θα υστερήσει σε σχέση με συναθλητές ως  προς την τελική αξιολόγηση και επιλογή.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στους εξής:

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
© 2021 ΕΣΠΕΚ

Design by magnetism.gr

 
Πως σας φαίνεται το καινούργιο μας site;
 
Σωματεία
Επισκέψεις:753771