Αρχική
Η ένωσή μας
Σωματεία
Πρωταθλήματα
Πρωταθλητές
Προκηρύξεις - Νόμοι
Διοργανώσεις
Κλιμάκια
ΣΥΔΠΕΚ
Σύνδεσμοι
Gallery

 
Αρχική arrow Αρχική arrow ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- beach volley
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- beach volley Εκτύπωση E-mail

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις και προοπτικές ξεκίνησε η περίοδος beach volley στην Κρήτη με τη διοργάνωση καμπ ταλαντούχων αθλητών και αθητριών σε Χανιά (23/05) και Ηράκλειο (24/05)  απο την ΕΟΠΕ. Στα καμπ προπονήθηκαν περίπου 60 αθλητές και αθλήτριες απο όλη την Κρήτη υπο την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού Προπονητή Tie Santana  και του υπεύθυνου ανάπτυξης της ΕΟΠΕ κου Ζακινθυνού Παναγιώτη.

Τα καμπ έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις Αγ. Αποστόλων Χανίων και στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Δημοτικής Παραλίας ΑΚΤΗ στον Καρτερό Ηρακλείου.

Το καμπ Ηρακλείου τίμησε με την παρουσία του και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Αυγενάκης Λευτέρης, του οποίου η αγάπη του για το beach volley είναι γνωστή, συγχαίροντας τους αθλητές και αθλήτριες μας  και τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές.

Στα κέρδη της  διοργάνωσης των καμπ, σημειώνονται, τα συγχαρητήρια των Ομοσπονδιακών Προπονητών για το επίπεδο αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν, η κοινή αντίληψη ότι τέτοιες διοργανώσεις βοηθούν στην ανάπτυξη του αθλήματος και ωφελούν τους αθλητές και αθήτριες τόσο τεχνικά όσο και ψυχολογικά, καθώς  και η μετάδοση εμπειριών απο τους προπονητές στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που τους παροτρύνει να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά και να βελτιώνονται μέρα με τη μέρα.

Με την ολοκλήρωση των κάμπ, σειρά παίρνουν οι τακτικές προπονήσεις των Σωματείων της Κρήτης συνεχίζοντας την καλή δουλειά που ως τώρα γίνεται. 

Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ επιθυμεί να ευχαριστήσει  ιδιαιτέρως:

Τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές για την άψογη παρουσία τους και τον επαγγελματισμό τους

Την ΔΕΠΑΝΑΛ και προσωπικά την Πρόεδρο κα Ευαγγελία Σχοιναράκη  για την άμεση ανταπόκριση της για την ανακαίνιση των γηπέδων, καθώς με δική της παρέμβαση, πραγματοποιήθηκαν σε χρόνο πρωτοφανή για τα ως τώρα δεδομένα, όλες οι εργασίες, προκειμένου να φιλοξενηθεί το εν λόγω καμπ, αλλά και στη συνέχεια τα προγραμματισμένα επίσημα τουρνουά της ΕΣΠΕΚ.

Την Υπεύθυνη Επιχειρηματικού Τομέα Καταστημάτων  Εστίασης ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ, κα Αλίκη Νυσταζάκη, για την πολύτιμη συνεισφορά της στο εγχείρημα της ανακατασκευής των γηπέδων, η οποία αντιλήφθηκε απ την πρώτη στιγμή την αξία και την αναγκαιότητα της ύπαρξης αξιοπρεπών αθλητικών υποδομών που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς αλλά και πόλο έλξης όχι μόνο των αθλητών/τριών και αθλητικών διοργανώσεων αλλά και του κοινού, των πολιτών συνδράμοντας στην  δημιουργίας αθλητικής κουλτούρας και παιδείας που αποτελεί και έναν από τους προσωπικούς της στόχους.

Τον Διευθυντή της  Διεύθυνσης Τεχνικών έργων-Κατασκευών και Αυτεπιστασίας  της ΔΕΠΑΝΑΛ κο Παναγιώτη Κουγκούλιο για την πολύτιμη βοήθεια του και την άμεση ανταπόκριση στην προτεραιοποίηση της ανακατασκευής των γηπέδων. 

Το προσωπικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων- Κατασκευών και Αυτεπιστασίας  οι οποίοι εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται ακατάπαυστα για την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων. 

 

..
 
< Προηγ.   Επόμ. >
© 2021 ΕΣΠΕΚ

Design by magnetism.gr

 
Πως σας φαίνεται το καινούργιο μας site;
 
Σωματεία
Επισκέψεις:764966